test

Onze winkel is al ruim 40 jaar gevestigd aan de Hoofdstraat in Hoogeveen. Een vertrouwd adres. Ons team is enthousiast, deskundig en ervaren. Wij vinden het belangrijk dat je je thuis voelt bij ons. En daar doen we alles aan. Onze liefde voor lingerie combineren we met gedegen vakkennis zodat jij het beste advies krijgt. Behalve lingerie hebben we ook nachtmode, loungewear, shapewear, bad- en strandmode. Wij zijn bijzonder trots op onze afdeling mammacare. Vrouwen die bijvoorbeeld na een borstoperatie een ongelijkheid hebben, komen in aanmerking voor een uitwendige borstprothese. Het aanmeten daarvan is specialistisch werk en geldt als "verstrekking van hulpmiddelen" volgens de Zorgverzekeringswet. Wij zijn hiervoor gecertificeerd en hebben contracten met alle zorgverzekeraars. Voor mammacare kun je terecht in Hoogeveen maar ook op onze vestiging in Assen. Aan Zoom 18 in Assen hebben wij een praktijkruimte waar we uitsluitend op afspraak beschikbaar zijn. Onze winkel heeft een rustige en intieme uitstraling, met de paskamers achterin. Zodat je in alle rust kunt passen. We hebben een extra grote paskamer voor mindervaliden of als je bijvoorbeeld je peuter nog in de wandelwagen hebt. Eveneens in het achterste deel van de winkel is onze koffietafel waar je na het passen nog even rustig kunt zitten met een kopje verse koffie of thee. Annet, Truus, Leontine, Lucelinde, Esther en Janny vormen het team. Als je wilt, kun je een persoonlijke pasafspraak maken bij je favoriete adviseur.

Gerard Hendriksen en Janny Schenkel
Gerard en Janny zijn eigenaren van Hendriksen Lingerie. Janny is vooral zichtbaar ín de winkel en is mammacare-adviseur; Gerard zorgt er achter de schermen voor dat alles op rolletjes loopt. De inkoop doen we samen. De kracht van onze samenwerking? We vullen elkaar perfect aan!


Onze medewerkers

Annet

Annet is al jaren een vertrouwd gezicht bij Hendriksen Lingerie. Annet verbindt haar jarenlange ervaring moeiteloos met jouw vraag en weet daardoor vrijwel altijd de perfecte match te maken. Haar missie: de klant laten ervaren hoe fijn het is een goed passende bh te dragen!

Leontine

Leontine werkt sinds 2011 bij Hendriksen Lingerie. Geboren én getogen in Hoogeveen en daardoor voor velen een bekend gezicht. Leontine is gespecialiseerd in mammacare en heeft daar een vakopleiding voor gevolgd. Haar sterke punten vinden wij: deskundig, onverstoorbaar en geduldig.

Alma

Alma's jarenlange ervaring in de retail zorgt ervoor dat ze altijd rustig blijft, hoe hectisch het soms ook is. Een fijne eigenschap vinden wij.want ze zorgt er ook voor dat na 't passen alles snel weer op de juiste plek hangt. Alma kan jou perfect uitleggen waarom de ene pasvorm beter voor je is dan de andere. Haar geheim? Ze heeft tal van modevakdilpoma's behaald! Het naai- en verstelwerk is bij haar dan ook in goede handen.


Truus

Truus combineert het adviseren van klanten met werkzaamheden in de back-office. Vragen over bestellingen? Grote kans dat Truus het antwoord weet. Maar wil je een goed advies over je bh? Ook daarvoor kun je prima terecht bij Truus, want ze heeft heel veel kennis van de collectie.

Lucelinde

Lucelinde is onze benjamin die vooral op koopavond, zaterdag en in de vakanties werkt. Maar al weer heel wat jaren, dus met heel veel kennis. Wil je iets weten over slips? Vrijwel zeker dat Lucelinde jou kan adviseren. Vraag dus gerust, dat doet de rest van het team namelijk ook. Lucelinde wil de klant blij maken, en wij worden blij van Lucelinde's vrolijke inbreng.

Esther

Esther houdt van reuring en gezellige drukte, dan gedijt ze goed. Als zelfbenoemd hoofd van de afdeling nachtmode heeft zij een goede kijk op zacht, warm, luchtig en comfortabel, Maar vooral heeft ze oog voor wat wel of niet bij iemand past en kan zij jou als geen ander persoonlijk stylen. Met lingerie, badmode én nachtmode.