Zwoele zomernachten en vakantievoordeel

Zwoele zomernachten en vakantievoordeel

Het is al bijna midzomer, de langste dag van het jaar, 21 juni. Eén van onze collega's stuurt prachtige jaloersmakende vakantiefoto's vanaf de Lofoten waar het 's nachts niet donker wordt. Wat fijn toch dat het allemaal weer kan na al die corona-ellende, op vakantie, nieuwe indrukken, nieuwe ervaringen, nieuwe ontmoetingen en onvergetelijke gebeurtenissen meemaken. 

En tegelijkertijd zijn er sombere berichten. De alsmaar voortdurende oorlog in Oekraïne, de stijgende prijzen van brandstof en energie, de dure dagelijkse boodschappen. Iedereen krijgt daarmee te maken. 

Wij hebben even gepuzzeld wat we hiermee kunnen. En we waren er snel uit: een leuke actie met 20% korting op diverse items uit de nachtmode, de badmode en de lingerie! Zodat je voordelig je vakantiekoffer kunt vullen. Met zachte nachtmode, frisse badmode en verleidelijke lingerie.

Dit is nou echt zo'n spontane actie waar we allemaal blij van worden! Tot en met 2 juli 2022 kun je van dit vakantievoordeel profiteren. En wie het leuk vindt: stuur die vakantiefoto's van jezelf in je nieuwe aankopen dan ook maar door. Of tag ons in je Facebook-vakantieberichten. Zodat wij als achterblijvers ook meegenieten!

Terug naar blog

Reactie plaatsen