Zo veel moois onder de zon!

Zo veel moois onder de zon!

Op deze eerste lentedag van 2022 zien we stralende zon! Dat helpt. Want hoe blij we ook zijn dat corona op de terugtocht is, de gebeurtenissen in Oekraïne overschaduwen al het goede nieuws. Hartverscheurende beelden en we kunnen alleen maar hopen dat er snel een einde komt aan deze verschrikkelijke oorlog. 

Tegelijkertijd merken we nog volop de gevolgen van de coronapandemie. De nieuwe seizoenscollecties worden bijna allemaal vertraagd uitgeleverd. Maar ook in onze basiscollectie vallen soms gaten. Daar kunnen we niets aan doen. Door alle lockdowns overal ter wereld is zowel productie, transport als distributie ernstig verstoord. Maar we worden blij van elke doos met artikelen die wél binnenkomt. 

Want er zit zoveel moois in! Mooie lingerie, heerlijk zachte nacht- en loungemode en prachtige badmode. Dagelijks komt er wel wat binnen. Esther is dan ook elke dag aan het puzzelen en schuiven om alles een mooi plekje te geven. 

Met deze prachtige lentedagen vonden we het ook tijd voor een leuke actie: als je je oude beha inlevert, krijg je 15% korting op de aanschaf van een nieuwe! Want als je je kledingkast opruimt en je lingerie eens kritisch bekijkt, zul je zien dat de stof toch wel wat versleten is, de elasticiteit verminderd en de pasvorm niet helemaal meer perfect. Dat is ook logisch: onze beha's hebben immers best veel te verduren. En omdat je lichaam goede verzorging verdient en je borsten goede ondersteuning, doen wij deze actie. 

De actie duurt tot en met zaterdag 2 april 2022; uitsluitend in de winkel. Vraag naar de voorwaarden. 

Terug naar blog

Reactie plaatsen