Cyell Bora Bora badmode bikini

Zin in de zomer!

Toegegeven.... we zijn er eigenlijk helemaal klaar mee. Al die regen, al die sombere grijze dagen, al die natte straten. Ondanks dat in Hoogeveen de sfeerverlichting in het centrum prachtig brandt. En dat we in december een fantastisch Stadslichtfestival hadden met koud, droog weer zoals je het graag wilt in de winter. En dat we een fijne decembermaand hebben gedraaid waarin we heel veel klanten hebben mogen ontvangen.

Maar als dan de jaarwisseling is geweest, als je midden in de opruiming zit, tja... dan verlang je ook wel weer naar de zachte zomeravonden, de vrolijke sfeer op straat met volle terrassen en uitbundige bloemenpracht aan de lantaarnpalen. Maar zover is het nog niet. 

Eerst het voorjaar. We merken het: als we aan het eind van de middag afsluiten, is het niet echt meer donker op straat. Je voelt in de lucht dat het voorjaar eraan komt. Je hoort vogels zingen en ziet knoppen en bloesems ontluiken. Een prachtige tijd komt eraan. Lekker je kast uitmesten. En wat weg kan, naar kledingbank of kringloop doen. Dat geeft ruimte voor wat nieuws.

Zo gaat het bij ons ook: een grote opruiming om letterlijk ruimte te maken voor nieuwe collectie. Hoe mooi en warm de najaarskleuren ook zijn: we zijn toe aan wat nieuws. En deze week werden we helemaal blij: nieuwe collectie van Cyell. Prachtige badmode in een uitbundig dessin! Want we weten: de zomer komt er weer aan. En we hebben er nu al zin in!

Terug naar blog

Reactie plaatsen