Week van de Stenen Winkel

Week van de Stenen Winkel

Van maandag 13 t/m zaterdag 18 mei vieren we de Week van de Stenen Winkel. Een landelijk initiatief waar steeds meer winkels aan meedoen. In Hoogeveen dit jaar maar liefst 19! Deze winkels zetten deze week hun klanten extra in het zonnetje.

Winkels zijn belangrijk voor een dorp of stad. Ze zorgen voor reuring, maken een centrum aantrekkelijk. Hoe leuk is het om te winkelen? De stoffen te voelen, geuren te ruiken, smaken te proeven en kleuren te zien? Of je te laten adviseren door een gepassioneerde deskundige?

Winkels zorgen voor werkgelegenheid en ondersteunen lokale initiatieven met bijvoorbeeld sponsoring. En in Hoogeveen zouden er zonder winkels geen Pulledagen zijn, geen Korenfestival, geen Sinterklaasintocht en geen Stadslichtfestival (voorheen Noorderlichtjesparade). Winkels versterken de lokale economie en dragen bij aan de aantrekkelijkheid van een plaats als woon-, werk- leefgebied. 

We staan daar niet altijd bij stil. Online winkelen is zeker sinds corona sterk gegroeid. Maar wist je dat je bij lokale winkels bijna altijd óók je gewenste artikelen kunt bestellen? En dat de service van lokale winkels vaak beter is? En bovenal: dat je door een goed advies direct een goede keuze kunt maken?

Bij lingerie en badmode geldt dat zeker. Een goede bh aanmeten is maatwerk, of beter: millimeterwerk. En er zijn zó veel verschillen in maten en pasvormen - daar kun je echt een goed advies bij gebruiken. Dat doen we graag en altijd vrijblijvend! Onze mammacare-afdeling is nog meer ingesteld op persoonlijk contact. Door een persoonlijk gesprek komen we tot een goed advies. Blije klanten, daar doen we het voor!

En deze week, de Week van de Stenen Winkel, zetten we die klanten extra in he zonnetje. Bij elke aankoop krijg je van ons een klein cadeautje. Omdat we blij zijn met jou als klant!

 

Terug naar blog

Reactie plaatsen