We bestaan 2 jaar! Feestje!

We bestaan 2 jaar! Feestje!

Iedereen heeft zo z'n eigen feestdagen. En voor ons is de laatste week van juli elk jaar een soort feestweek. Want twee jaar geleden hebben we in één week onze winkel helemaal veranderd: van onderdeel van een landelijke keten naar een winkel met een eigen sfeer, eigen collectie en eigen specialismen. Volop ruimte voor onze eigen ideeën, een collectie samenstellen die aansluit bij wat onze klanten van ons verwachten. Er is veel gebeurd in die twee jaar. Minder leuke dingen zoals het vertrek van twee medewerksters, de lockdowns en vervelende maar noodzakelijke maatregelen maar vooral leuke dingen. Positieve reacties van klanten, vrouwen die blij verrast zijn door de grote en mooie collectie. De komst van twee nieuwe collega's die zich al helemaal thuisvoelen in ons team. Maar ook support van onze leveranciers in moeilijke tijden, dat voelt fijn. En niet te vergeten de opening van onze mammacarepraktijk in Assen - wat hebben we daar ook al veel vrouwen mogen verwelkomen! Zo ontwikkelen we stapje voor stapje, bewegen we mee met onze klanten.

Met ons eigen team hebben we ons verjaardagsfeestje gevierd door samen uit eten te gaan. Sowieso leuk omdat we niet heel vaak met z'n allen tegelijk aanwezig zijn. En het was reuze gezellig!

Met onze klanten vieren we deze week ook ons tweejarig bestaan. Voor elke klant een leuke attentie bij de aankopen en wie meedoet met de kassabonactie maakt kans op een shoptegoed van € 150! Wij zijn benieuwd wie onze winnares wordt!

 

Terug naar blog

Reactie plaatsen