Eén jaar Hendriksen Lingerie!

Eén jaar Hendriksen Lingerie!

De tijd vliegt... een bekend gezegde. Maar oh zo waar! Want het is alweer een jaar geleden dat wij afscheid namen van de franchiseformule en kozen voor zelfstandigheid: Hendriksen Lingerie, specialist in lingerie en mammacare.

Hendriksen Lingerie feest

En nu, een jaar later, tijd voor een korte terugblik. Want oh, wat is er veel gebeurd het afgelopen jaar! Natuurlijk alle ellende van de coronapandemie. Voor mensen die er ziek van werden of zelfs door overleden, een persoonlijk drama. Maar voor ons als ondernemers ook een hele uitdaging. We hebben in hoog tempo een webshop gebouwd, zodat we onze collectie 24/7 kunnen laten zien, we hebben enkele maanden een outletwinkel gehad zodat we meer klanten konden ontvangen. En we hebben heel veel telefonische bestellingen afgehandeld. Dank aan al die lieve klanten die ons toch wisten te vinden en hun bestellingen plaatsten!

Maar er gebeurde nog meer. Twee medewerksters van ons team hebben besloten hun talenten elders in te zetten. En daardoor gingen we op zoek naar nieuwe collega's. Esther van Daatselaar kwam in april ons team versterken en we zijn erg blij dat vanaf 30 augustus Alma Spijkerman ook bij ons aansluit. Zowel Esther als Alma zijn bekende gezichten in Hoogeveen. De vertrouwde gezichten Truus, Leontine, Annet en Lucelinde blijven natuurlijk!

Het afgelopen jaar hebben we de collectie steeds verder uitgebreid en aangepast. Mooie merken als Mey en Louisa Bracq zijn erbij gekomen. En de nachtmode van Charlie Choe, heerlijke zachte katoen met een Oosterse knipoog in de prints. Te veel om op te noemen dus kom vooral kijken. De reacties van onze klanten zorgen ervoor dat wij de collectie steeds verder kunnen finetunen en nieuwe artikelen kunnen toevoegen.

Het badseizoen loopt alweer ten einde. Maar er is nog genoeg keuze voor een bikini, tankini of badpak. Wees er wel snel bij, want op = op. En we moeten ook ruimte maken voor de nieuwe collectie die nu alweer binnenkomt.

Tenslotte, en daar zijn we echt heel erg trots op: in januari openden we in Assen een nieuwe locatie. Speciaal voor het aanmeten van borstprotheses. Net als in Hoogeveen hebben we in Assen ook een ruime collectie protheselingerie en prothesebadmode. In een sfeervolle praktijkruimte, goed bereikbaar nabij Van der Valk, kunnen we onze cliënten optimaal adviseren. Janny en Leontine zijn afwisselend in Assen. Natuurlijk kun je ook in Hoogeveen nog steeds terecht voor borstprotheses! 

Eén jaar Hendriksen Lingerie was een heftig jaar. Maar vooral een leuk en inspirerend jaar. We kijken positief terug en gaan met volle energie door! Zien we je gauw?

 

Deze week krijg je bij je aankopen een leuke attentie (op = op) en tot zaterdag 31 juli kun je meedoen met een kassabonactie. Je maakt kans op een personal shopping ter waarde van €150!

 

Terug naar blog

Reactie plaatsen