Omdat het altijd nog beter kan

Omdat het altijd nog beter kan

Ik val meteen maar met de deur in huis: een beetje vakidioten zijn we wel bij Hendriksen Lingerie & Mammacare. Het komt toch wel regelmatig voor dat de klant zegt "nou, dit zit prima" en dat wij dan toch vinden dat de beugel nét niet goed zit of de cup toch een beetje scheef trekt. En dan gaan we graag nog even kijken of we iets beters kunnen vinden voor de klant. En meestal lukt dat dan ook. 

Bij borstprotheses is dat wat ingewikkelder. Vrouwen die een of twee borstprotheses dragen, hebben meestal een paar maanden na hun operatie een keuze gemaakt voor een bepaald model. Daar wen je dan aan en, als er geen bijzonderheden zijn qua lichaamsverandering, wordt na 24 maanden gebruik vaak dezelfde weer gekozen. Want de klant is gewend aan dat model. Het zijn háár borsten geworden, háár silhouet. Die bij haar passen. Maar ja, wij zijn toch wel vakidioten....

Want ook in de wereld van de borstprotheses wordt voortdurend vernieuwd, worden nieuwe producten ontwikkeld, wordt permanent gezocht naar verbetering van het draagcomfort. Omdat het altijd nog beter kan. 

Eén van de meest innovatieve ontwerpen van de laatste tijd is de Amoena Adapt Air prothese. Deze prothese heeft een luchtkamer die je zelf met de meegeleverde pomp met meer of minder lucht kunt vullen. En daarmee past deze prothese zich extreem goed aan op de huid. Vooral als sprake is van veel littekenweefsel of grote oneffenheden voelt deze prothese heerlijk zacht. 

Dus ja, ook als de klant bij binnenkomst zegt "doe mij maar weer gewoon dezelfde", gaan we graag in gesprek. En vertellen we over de innovaties. Omdat we houden van ons vak. En graag nieuwe dingen proberen. Maar vooral omdat we.onze klanten zo goed mogelijk adviseren!

Amoena Adapt Air 327

Kijk voor meer informatie het filmpje over de Amoena Adapt Air op https://www.amoena.com/nl/borstprothesen/adapt-air-borstprothese

Voor het aanmeten van en adviseren over borstprotheses werken we in Hoogeveen en Assen op afspraak. Bel voor een afspraak (0528) 230600.

 

Terug naar blog

Reactie plaatsen