Maskers af! En toe aan een nieuwe geur? Wasgeluk!

Maskers af! En toe aan een nieuwe geur? Wasgeluk!

We zijn er natuurlijk al lang flauw van maar omwille van onze gezondheid en solidariteit met de mensen met een kwetsbare gezondheid, dragen wij onze mondmaskers zoals voorgeschreven. Maar het is warm, je make-up sneuvelt, je mist een belangrijk deel van je communicatie en het is toch ook al vrij snel dat zo'n masker niet heel fris ruikt. 

Daarom zijn wij dubbel blij: de maskers mogen binnenkort af! En tegelijk hebben wij de mooie producten van Wasgeluk mogen toevoegen aan ons assortiment. De Essentia wasparfums, homesprays en geurkaarten zijn vanaf vandaag bij ons te koop.Heerlijke Italiaanse geuren op basis van essentiële oliën. Vegan en dierproefvrij ontwikkeld.

In de wasparfums heb je keuze uit maar liefst 10 geuren en 4 speciale, nog exclusievere geuren. Een klein dopje wasparfum bij je was (in het wasverzachterbakje) en je was gaat heerlijk ruiken. 

De homesprays kun je gebruiken om je kleding, je gordijnen, je auto of je huis op te frissen. De homesprays zijn veilig en geschikt voor delicate materialen. En de geurkaarten leg je gewoon in je linnenkast of tussen je kleding. 

In onze winkel hebben we vandaag het Wasgeluk klaargezet. En natuurlijk hebben we daarbij ons mondkapje af gedaan. Zodat wij zelf al helemaal konden opgaan in de heerlijke subtiele geuren. En eerlijk is eerlijk, wij vinden het moeilijk kiezen, zó veel lekkers. Wil je ook kennismaken met deze prachtige producten? Kom dan een snuifje nemen bij onze testers!

Of shop direct online: https://hendriksenlingerie.nl/collections/overig.

Terug naar blog

Reactie plaatsen