Let the sun shine!

Let the sun shine!

Wat worden we deze dagen verwend met prachtig voorjaarsweer! Elke dag stralende zon! En wat fijn is dat, na zo'n donkere tijd. Natuurlijk, corona is niet weg. En gaat ook niet weg. En de oorlog in Oekraïne legt een schaduw over ons leven. De gevolgen voor de inwoners van Oekraïne zijn onvoorstelbaar, het leed is onbeschrijflijk. En ook in West-Europa zullen we de gevolgen van deze oorlog merken. Maar toch, al die zon helpt wel, alsof het toch allemaal wat lichter wordt, letterlijk en figuurlijk. 

Zo hebben we komende vrijdag weer de eerste koopavond waarbij we kunnen afsluiten terwijl het nog niet donker is buiten. Voor of na het shoppen kun je lekker een terrasje doen of genieten van de fonteinen op het Kerkplein. Of beide natuurlijk.

In onze winkel merken we dat veel mensen vakantieplannen hebben. En op zoek zijn naar nieuwe badkleding. Dat komt goed uit! Want hoewel het allemaal vertraagd is uitgeleverd, puilt onze winkel nu wel uit met badcollectie. De mooiste bikini's, tankini's en badpakken vind je nu. In prachtige prints, mooie pasvormen en ook voor de grotere maten. Badkleding moet je echt aan zien: passen in de winkel en je laten adviseren door ons deskundige team. En laat je verrassen: effen zwart klinkt veilig maar is lang niet altijd de beste keus.

Kortom, ben je op zoek naar nieuwe badkleding? Kom dan nu naar onze winkel, er is nu volop keuze. En bovendien creëer je voor jezelf maximale voorpret voor je vakantie. Let the sun shine!

Terug naar blog

Reactie plaatsen