Laat je verrassen in Assen!

Laat je verrassen in Assen!

Deze weken van lockdown ben ik vaak in Assen. Op onze nieuwe locatie aan Zoom 18. Een prettige ruimte in een bedrijfsverzamelgebouw. Als ik een pauze heb tussen twee afspraken verken ik het gebouw en maak kennis met de mede-huurders. En bij een kop koffie overdenk ik de afgelopen maanden.

Wat kan er in korte tijd toch veel veranderen! Een jaar geleden waren wij rond deze tijd op inkoop voor de najaarscollectie 2020. En gingen wij met leveranciers in gesprek over ons aanstaande afscheid van de formule en de toekomstplannen voor onze winkel. Over onze wens ons te ontwikkelen tot speciaalzaak en onze mammacare-afdeling beter te positioneren. Het werden leuke, inspirerende gesprekken en we konden een mooie collectie samenstellen. 

Daarna kwam door de angstaanjagende verspreiding van het coronavirus bijna het hele leven tot stilstand. Zo ook onze winkel. Maar achter de schermen werkten we door aan ons nieuwe winkelconcept: nieuwe naam, nieuw logo, nieuwe signing, nieuw automatiseringssysteem enz.enz. En natuurlijk waren we opgelucht dat het allemaal lukte en dat we mooie reacties kregen op onze vernieuwde winkel en collectie. Tijd om even op adem te komen. En om onze webshop te gaan bouwen en te vullen. Een mooie klus voor het najaar. Dachten we.

Want kort daarna werden we benaderd door Nienke, onze collega van Roses Body Care in Annen, een mooie en bekende praktijk voor mammacare. Eigenlijk had ze een simpele vraag: "Willen en kunnen jullie mijn praktijk overnemen?".

Daar moesten we wel even over nadenken. We waren nog maar net 'op eigen benen', nog bezig met het finetunen en die webshop was ook nog niet klaar. Maar na een paar gesprekken met Nienke over de mogelijkheden, waren we er ook snel uit dat dit wel een hele mooie kans was om onze mammacare-afdeling uit te breiden. De keuze voor Assen als vestigingsplaats was snel gemaakt: mooi centraal en goed bereikbaar.

En dus werd het behalve een webshop bouwen en vullen, óók het zoeken (en vinden) van een nieuwe locatie, opnieuw gesprekken met leveranciers, het samenstellen van een collectie, met het hele team klussen in Assen, het regelen van internet en een goed softwarepakket. En zo konden we vanaf half januari al volop mammacare-cliënten ontvangen in Assen. En ook hier weer hele leuke reacties krijgen. 

Het zijn bijzondere tijden. In een jaar twee lockdowns - waarbij het einde nu nog niet in zicht is - maar voor ons ook een compleet vernieuwde winkel in Hoogeveen én een nieuwe locatie in Assen. Wat ons betreft eindigt de lockdown en kunnen we jullie allemaal weer verwelkomen. En oh ja, die webshop is er ook gekomen in de tussentijd! 

 Assen mammacare

Terug naar blog

Reactie plaatsen