Koopavond = private shopping night!

Koopavond = private shopping night!

Hoewel het nu buiten overdag nog zo'n 30 graden is, wordt het 's avonds al weer snel donker. Lekker flaneren op straat, winkelen en terrasje doen... heerlijk in de zomermaanden als het lang licht is. Maar die zomer is zo weer voorbij. En dan krijgen we weer het onvoorspelbare herfstweer. 

Dat bracht ons bij de koopavond. Aan de ene kant merken we dat het spontane winkelen op de koopavond minder aantrekkelijk is in het najaar, aan de andere kant horen we vaak van onze mammacare-cliënten dat zij behoefte hebben aan afspraken buiten de 'reguliere' winkeltijden. Zodat hun partner, dochter, vriendin of buurvrouw ook gezellig meekan. 

Wij dachten ineens aan een win-win: wat als we nou de koopavond eens reserveren voor private shopping? In eerste instantie speciaal voor onze mammacare-cliënten. Voor hen werkten we altijd al op afspraak en dat blijft zo. Er is alleen een optie toegevoegd, namelijk de vrijdagavond.

We gaan het gewoon proberen, in eerste instantie op 15 en 22 september, 20 en 27 oktober en 3 november. Leontine en Janny zijn dan aanwezig, we zorgen voor koffie of thee en wat lekkers erbij. Dus gun je zelf een private shopping night en bel voor een afspraak!

PS: we zijn dus op de koopavond voorlopig niet meer geopend voor 'passanten'. 

Terug naar blog

1 reactie

Leuk zo’n speciale koopavond voor deze klanten .

Hennie Dokter

Reactie plaatsen