Een nieuwe herfst, een nieuwe collectie

Een nieuwe herfst, een nieuwe collectie

Toen wij in februari van dit jaar onze inkoop deden voor de herfst, zaten we middenin de corona-lockdown. Winkel dicht, nauwelijks omzet en veel zorgen. Zorgen ook bij onze leveranciers: de wintercollecties waren nauwelijks verkocht en het was maar de vraag of de retailers voldoende zouden durven inkopen. Als ondernemer kun je je immers niet permitteren om teveel voorraad te hebben. En in onzekere tijden al helemaal niet. Het inkopen was dan ook best lastig. Want het zou zomaar kunnen dat bepaalde series toch niet in productie kwamen wegens te weinig belangstelling. Of dat in de productielanden fabrieken (opnieuw) stil zouden liggen vanwege lockdowns.

En nu is het bijna herfst. En komen al die heerlijke nachthemden, pyjama's, huispakken, lingerie en loungewear binnen. Soms wat later dan gedacht maar het komt wel. In de hele productieketen is keihard gewerkt om alles tijdig te produceren en te transporteren. En wat zijn we blij verrast! Zoveel mooie dingen, zoveel prachtige prints, fijne zachte stoffen - je zou wensen dat het snel kouder wordt. In alle drukte waren wij zelf al bijna vergeten hoe mooi de collecties zijn. 

In een paar weken tijd hebben we de winkel omgetoverd van zomer naar herfst. Esther heeft zich in het zweet gewerkt om alles een mooie plek te geven. Ze heeft prachtige combinaties gemaakt van lingerie en nachtkleding. Nieuwe merken als Louisa Bracq en Solo Per Me sluiten perfect aan bij waar we voor staan bij Hendriksen Lingerie: goede kwaliteit voor een prima prijs!

De corona-zorgen zijn nog niet helemaal voorbij. We hopen van harte dat er niet opnieuw beperkingen worden opgelegd. Dat we gewoon mogen blijven doen wat we het liefste doen: onze klanten in de winkel ontvangen en adviseren. De webshop is handig voor wie zich vooraf wil oriënteren of niet naar de winkel kan of wil komen. Maar het voelen van de stoffen, het ervaren van een pasvorm, advies krijgen van een deskundige medewerkster, voor dat alles moet je toch echt naar de winkel. En daar ontvangen wij je graag. Omdat we ons enthousiasme over deze nieuwe collectie graag met je delen. Tot gauw!

 

Terug naar blog

Reactie plaatsen