Een nieuw seizoen

Een nieuw seizoen

De winter zit er bijna op, de winkels zijn gelukkig weer open en we zitten nog volop in de opruiming. Met een beetje geluk kun je iets leuks scoren voor weinig geld. Lekker comfortabele homewear om onderuitgezakt op de bank te genieten van de sportprestaties op de Olympische Spelen bijvoorbeeld. 

Maar, en daar zijn we dan ook wel heel blij mee: de nieuwe collecties komen ook al weer binnen. Mooie frisse vrolijke kleuren van LingaDore. Of de prachtige pasteltinten in de nacht- en loungemode van Cyell. Spannend voor ons want niet eerder hadden we de nacht- en loungecollectie van Cyell in onze winkel. Maar we denken dat we er veel vrouwen blij mee kunnen maken. Zó mooi! En ook van Triumph hebben we al mooie series binnengekregen. Van Louisa Bracq hebben we de elegante beugelbh Elise in een granaatappelrode kleur en de meer frivole Série in een zomerse mango-kleur. En ook de eerste badmode hangt al weer in de winkel. Zo snel gaat het. Zin in de zomer!

Elk seizoen zijn we zelf weer blij verrast met wat er binnenkomt. En we krijgen dan ook meteen zin in het voorjaar. Om dat allemaal te vieren en omdat we blij zijn met jullie als klant, hebben wij van 7 tot en met 14 februari een leuke Valentijnsactie waarbij we elke dag een verrassingsbox verloten!

Maar waar we ook wel weer blij van worden: de collecties die we nu aan het selecteren zijn voor het najaar! De ontwerpers van onze leveranciers zijn vorig jaar om deze tijd al begonnen met het uitwerken van hun ideeën, het kiezen van de prints en dessins, het selecteren van stoffen en het maken van samples. Talloze doorpas-sessies zijn er geweest voordat wij deze weken een keuze maken. En dat is een klus! Want er is gewoon heel veel te kiezen. Ondanks alle lockdowns slagen onze leveranciers er in om mooie, volwaardige en complete collecties te presenteren. Dat is een topprestatie. Wij worden er hebberig van.... en zijn over een half jaar benieuwd naar jullie reacties op de keuzes die we nu maken!

Terug naar blog

Reactie plaatsen