Een jaar voorbij en afscheid van Truus

Een jaar voorbij en afscheid van Truus

En ineens is het dan december... en is het jaar alweer voorbij! Zo gaat dat natuurlijk. En het is maar goed ook dat de tijd doorgaat. Maar dit is wel een bijzonder einde van het jaar: we gaan namelijk afscheid nemen van Truus. 

In 2003 kwam zij bij ons werken. Eerst vooral als medewerkster backoffice en logistiek. Maar later ook steeds meer in de winkel om klanten te adviseren. En in beide rollen voelde zij zich als een vis in het water. Het verwerken van bestellingen en binnenkomende goederen, informeren van klanten, rappelleren bij late leveringen enz. enz., Truus zat er altijd bovenop. Soms tot wanhoop van de collega's die niet altijd in hetzelfde tempo dachten. Of het belang van een rondslingerend artikelkaartje wat anders inschatten dan Truus dat deed. Maar Truus zat er ook bovenop om het lief-en-leedpotje te beheren, te zorgen dat iedereen haar bijdrage op tijd leverde. Ze zorgde ervoor dat het magazijn opgeruimd bleef en het bureau overzichtelijk.

Toen door privé-omstandigheden Gerard tijdelijk wat minder aanwezig kon zijn, werd de druk op de schouders van Truus groter. Maar ze sloeg zich er grandioos doorheen. Net als met alle veranderingen die daarna nog kwamen. De wijzigingen in het franchise-concept, het tot twee keer toe invoeren van een compleet nieuw automatiseringssysteem, de verzelfstandiging van onze winkel, de opening van de locatie in Assen en tot slot de verhuizing van onze winkel... Truus ging ermee aan de slag. Méégaan met de veranderingen, dat was voor haar altijd een belangrijke drijfveer. 

Inmiddels is Truus ruimschoots pensioengerechtigd. En hebben wij er alle begrip voor dat ze nu samen met haar Herman wil gaan genieten van een nieuwe levensfase. Lekker met de camper naar zonnige oorden, fietstochten maken culturele hoogtepunten bezoeken en genieten van een goed glas wijn op een terras. 

In 2024 gaan we als team verder zonder Truus. Het zal raar voelen want Truus was er eigenlijk altijd. Maar wij denken dat we het kunnen! We verdelen de taken opnieuw en we kijken alvast uit naar de foto's die ze ons ongetwijfeld gaat sturen!

Geniet ervan Truus, nog vele fitte jaren samen met Herman gewenst!

Terug naar blog

1 reactie

Truus Geniet van je vrije tijd, samen met Herman! Bedankt voor je juiste advies! groetjes Geke

Geke Zantingh

Reactie plaatsen