Dromen, durven, doen! deel 2

Dromen, durven, doen! deel 2

Dromen, durven, doen!


Het is zover: We openen op ons nieuwe adres! Hier hebben we maanden naar toe gewerkt. Met minimale middelen (want ja: we zijn nog niet uit de corona-ellende) een maximaal resultaat neerzetten. Ons nieuwe onderkomen is ruimer en lichter. We kunnen onze collecties beter presenteren. De paskamers zijn ruimer zodat we gemakkelijker kunnen assisteren. Maar ook: een prachtige mammacarespreekkamer. Met veel ruimte en meer privacy.

Samen met ons team en diverse ‘aanhang’ zijn we aan ‘t klussen en verhuizen. Tientallen keren de Hoogeveense Cascade oversteken. Óók een vorm van teambuilding. Het zijn memorabele dagen.

We hebben geverfd, getimmerd en geboord, gepoetst en gesopt, alles ingepakt en weer uitgepakt. Heen en weer geschoven met rekken, de lampen afgesteld, de spiegels blinkend schoon gewreven. En wat zijn we trots op hoe het is geworden! 

Vanaf 23 februari kun je ons vinden op Hoofdstraat 158, 7901 JW Hoogeveen. Zijn we ver verhuisd? Welnee, alleen de straat overgestoken. Maar voor ons nu al een compleet andere beleving. Kom langs en ontdek het zelf. Van 23 februari tot 4 maart kun je bovendien meedoen met de kassabonactie en krijg je een leuke attentie bij je aankopen.

Met dank aan Hilberink Bouwbedrijf, Totaal Design, !Pet Visuele Communicatie, Resatec, KPN, Eurohill, Jan, Ruben en Hanneke.

Terug naar blog

Reactie plaatsen