Dromen, durven, doen!

Dromen, durven, doen!

Dromen, durven, doen.... in onze lingeriespeciaalzaak werken we al jaren aan onze dromen: vrouwen die blij de winkel verlaten, met een tikje meer zelfvertrouwen dan toen ze binnen kwamen. Want een goed passende bh doet zó veel voor je! Lingerie aanmeten, borstprotheses aanmeten: het is gewoon vakwerk. En daar zijn we trots op!

Maar we stonden nu toch weer op zo'n kruispunt: wat durven we nog? Na de corona-ellende en nu het onvoorspelbare economische tij. In ons pand lopen we tegen grenzen aan qua mogelijkheden. Maar wat is wijsheid? Na intensief beraad hebben we de knoop doorgehakt: we gaan 't gewoon DOEN!

En zo kregen we onlangs de sleutels van ons nieuwe pand! Niewer en ruimer opgezet, betere indeling en met meer mogelijkheden. De komende maanden kijken we letterlijk uit op onze toekomst... ons nieuwe stekkie is recht tegenover het huidige pand. De toekomst ligt letterlijk voor ons! In februari gaan we verhuizen. En tot die tijd gaan we hard aan de slag om van 't nieuwe pand een fijne winkel te maken. Waar wij samen met ons fantastische team verder kunnen werken aan onze dromen!

Terug naar blog

Reactie plaatsen