De Week van de Stenen Winkel!

De Week van de Stenen Winkel!

Een winkel runnen, dat doe je niet zomaar. Ik ben er ooit bij toeval ingerold. En had nooit gedacht dat ik er zou blijven hangen. Want ik deed toch andere dingen? Waar ik voor geleerd had?

Maar na 10 jaar in de winkel kan ik rustig zeggen dat ik m'n draai heb gevonden. Het is hard, heel hard werken. En nee, bij calamiteiten zoals de coronapandemie moet je het uiteindelijk zelf maar zien te regelen. En te overleven. Maar het is wel fantastisch mooi werk. Ondernemer ben je met hart en ziel.

Samen met ons bevlogen team zetten Gerard en ik ons elke dag weer in om er voor de klant een feestje van te maken. Om te laten zien dat het de moeite loont om naar een stenen winkel te gaan. En niet klakkeloos online het winkelmandje vol te gooien waarna bijna alles weer retour moet. In een stenen winkel krijg je advies en weet je zeker dat je met goede items de deur uitgaat. Ons team werkt vanuit passie en met de overtuiging dat we bij elke vrouw kunnen bijdragen aan het vergroten van het zelfvertrouwen. Met een goede bh, een mooi badpak of prachtige bikini.

Stenen winkels zijn belangrijk voor het woon-, leef- en werkklimaat van een stad of dorp. Ze zorgen voor reuring, voor leven in de brouwerij en ze ondersteunen de lokale economie. Met aankopen in stenen winkels zorg je er bijvoorbeeld voor dat Kevin naar zwemles mag, dat Janske een inkomen heeft of dat oma Gerda een huisbezoek kan krijgen als ze zelf niet meer naar de winkel kan komen. Want de verdiensten blijven in de lokale economie.

Omdat we daar niet altijd bij stil staan, ben ik erg blij met de landelijke 'Week van de stenen winkel'. Van 8 t/m 14 mei wordt de aandacht gevestigd op het belang van stenen winkels voor de lokale economie. In onze winkel doen we hier graag aan mee. We zetten onze klanten in het zonnetje met tal van activiteiten. Nog meer dan andere dagen maken we er een feestje van. Want echt, stenen winkels vormen het kloppend hart van elke plaats!

Terug naar blog

Reactie plaatsen