De Magie van Lingerie

De Magie van Lingerie

Komt er toch zomaar ineens een hele leuke mail binnen! Over de Magie van Lingerie, een online community van en voor vrouwen over lingerie, borsten en alles wat daarmee te maken heeft. Onze collega Fabienne uit Amsterdam heeft deze community gestart. Een heel goed plan vinden wij! 

Want ook wij zien in onze winkel de misverstanden over de maat van de bh, de onzekerheid of een bh echt wel goed zit, het fabeltje dat je van beugels in de bh borstontstekingen kunt krijgen, het idee dat een beugelbh met driedelige cup 'slap' zou zijn. Of juist dat een bh zonder beugel 'geen stevigheid' biedt. Of dat je een pushup-bh nodig hebt voor ondersteuning van je borsten. Enfin, alles wat je als lingeriespecialiste zoal meemaakt in je dagelijks werk. 

Gelukkig heeft Fabienne bedacht dat je daarvoor een community kunt creëren. Om die misverstanden uit de weg te ruimen. Maar ook om meer persoonlijke issues in een veilige omgeving bespreekbaar te maken. Iedereen kan zich aanmelden voor deze community. Het enige dat gevraagd wordt is een respectvolle omgang met elkaar. Dat moet toch kunnen? En daarvoor krijg je een heleboel inspiratie terug. En kun je groeien en ontwikkelen in je vrouwelijke kracht.

Nieuwsgierig? Kijk op www.magievanlingerie.nl en meld je aan! 

Terug naar blog

Reactie plaatsen