De bezem er door!

De bezem er door!

Dromen, durven, doen! Dat is de titel van de vorige blogpost. Over onze plannen om te verhuizen. Inmiddels weten we dat er heel wat bij komt kijken om een winkel te verhuizen. We zijn aan het schoonmaken en verven, de aannemer komt binnenkort een mammacare-ruimte bouwen. Hoe richten we die in zodat de klant zich welkom voelt? Talloze schetsen liggen op ons bureau. Waar doen we de paskamers? Hoeveel paskamers eigenlijk? Waar plaatsen we de koffietafel? Kunnen we de artikelbeveiliging mee verhuizen? Zijn er voldoende stopcontacten? Kortom, het is veel!

Maar ondertussen moet ook onze huidige winkel nog leeg. En ja, met een groot magazijn heb je voor je het weet, toch aardig wat voorraad. Dat willen we liever niet allemaal meer meeverhuizen. Dus: de bezem erdoor! Een grote verhuizingsopruiming met goeie kortingsprijzen. Dat is voor onze klanten leuk maar ook voor ons. Het scheelt straks sjouwen. Want hoewel het maar een korte oversteek is naar ons nieuwe stekkie: het moet wel allemaal ingepakt en weer uitgepakt.

Dus lieve klanten: kom lekker opruiming shoppen! Dan maak je jezelf blij met een leuke aankoop en help je ons om een beetje vlot die verhuisdozen in te pakken!

opruiming korting lingerie nachtmode pyjama nachthemd verhuizen

Terug naar blog

Reactie plaatsen