Daar gaan we weer....

Daar gaan we weer....

Na de persconferentie op dinsdag kregen we er vertrouwen in. We zouden als winkels open mogen blijven en er een leuke eindejaarsperiode van kunnen maken. Met ons team hadden we net bedacht hoe we het nóg leuker en nóg gezelliger zouden maken. En omdat voorpret altijd de leukste pret is, zat de stemming er goed in. 

De mokerslag kwam dus des te harder aan zaterdag. Een volledige lockdown per direct. Wéér de deuren dicht, wéér geen klanten mogen ontvangen, wéér die hele mooie collectie die niet het publiek krijgt die het verdient, wéér improviseren. Wat een hoop negatieve energie. 

Maar de knop moet om. Het is niet anders. In de zorg wordt al 22 maanden gebuffeld om deze pandemie het hoofd te bieden. En ook wij zullen ons steentje bijdragen aan het stoppen van de pandemie door ons te schikken in deze lockdown. 

Het heeft geen zin om te chagrijnen over wat moet. Maar het heeft wel zin om te kijken wat kan en wat je nieuwe energie gaat geven. 

Dus: we hebben weer een alternatief rooster gemaakt, we gaan weer aan het poetsen en klussen, we gaan weer filmpjes maken en posten, we gaan weer inpakken en versturen. We gaan plannen maken voor leuke dingen in 2022. En we gaan het gewoon ook nu weer gezellig maken!

Vorig jaar kregen we hartverwarmende reacties van onze klanten. En we twijfelen er niet aan of we krijgen die deze keer ook weer. Dat helpt. Want we doen het tenslotte voor onze klanten! We zien uit naar jullie!

We wensen iedereen een goede Kerst en een gezond 2022!

Tot gauw!

 

Terug naar blog

Reactie plaatsen