Collega gezocht!

 

 

Zo'n lockdown heeft ook weer onverwachte gevolgen. Iedereen is uit z'n gewone ritme, uit zijn of haar comfortzone zoals dat tegenwoordig heet. De gewone dagelijkse routine is onderbroken. En dat geeft stof tot nadenken. En al dat nadenken heeft tot gevolg dat wij straks vacatureruimte hebben! Het is nooit leuk om afscheid te nemen van fijne collega's maar het is wel spannend om op zoek te gaan naar nieuwe collega's.

WORD JIJ ONZE NIEUWE COLLEGA?

Dus bij deze: wij zijn op zoek naar een leuke, enthousiaste collega voor gemiddeld 24 uur per week om ons team te versterken. Onze trefwoorden: enthousiast, verkooptalent, empathisch, aanpakker, 30+, beschikbaar in weekend en op  koopavond, passie voor lingerie en: integer. We vinden het belangrijk dat je je goed kunt verplaatsen in de klant en de vraag achter de vraag herkent. Je stelt mensen op hun gemak en geeft eerlijk & deskundig advies. 

Je werkt in een klein team met ervaren collega's die jou wegwijs zullen maken in de wereld van lingerie, bad- en nachtmode. Behalve het adviseren van klanten verricht je overige voorkomende werkzaamheden zoals schoonmaak, goederenafhandeling, webshopbestellingen enz. Het rooster is wisselend, de werktijden in overleg. Salariëring volgens de CAO. 

Is dit wat voor jou? Stuur je motivatiebrief met foto en cv naar info@hendriksenlingerie.nl voor 14 maart a.s. Voor meer informatie kun je bellen met (0528) 230600.

 

Terug naar blog

Reactie plaatsen