Borstkankercafé op dinsdag 10 mei 2022 over Sport en kanker

Borstkankercafé op dinsdag 10 mei 2022 over Sport en kanker

Hoe fijn is het dat we na ruim twee jaar gedwongen pauze eindelijk weer een Borstkankercafé kunnen organiseren? Het Borstkankercafé organiseren we in samenwerking met het Toon Hermans Huis Drenthe. En omdat het voorjaar is en omdat we zo blij zijn, hebben we als thema "Sport en kanker" gekozen. En we hebben Matijs Jansen van Stichting Tegenkracht als spreker. 

Stichting Tegenkracht zet zich er al 15 jaar voor in om mensen met (borst)kanker actief te ondersteunen om te gaan sporten. Want hoe fitter je bent en blijft, hoe beter je de behandelingen aankunt. Maar het is natuurlijk wel belangrijk dat je goed gedoseerd sport, dat je goede begeleiding krijgt en iets gaat doen wat past bij je interesses. Matijs Jansen is een van de coördinatoren van deze Stichting. En hij zal ons op dinsdag 10 mei helemaal meenemen in het traject dat je als deelnemer doorloopt. Zodat je een goed beeld krijgt van wat Stichting Tegenkracht voor je kan doen. 

Het Borstkankercafé is op dinsdag 10 mei 2022 in Het Klooster, Brinkstraat 5 in Hoogeveen. De toegang is gratis, aanvang 19.30 uur (vanaf 19.00 uur inloop). Tussen 21.00 en 21.30 uur ronden we de bijeenkomst af. Iedereen is van harte welkom maar meld je wel even vooraf aan via (0528) 230600 of info@thhd.nl. 

Terug naar blog

Reactie plaatsen