Annet 25 jaar in dienst! Wat vliegt de tijd!

Annet 25 jaar in dienst! Wat vliegt de tijd!

Deze keer sta ik stil bij het 25-jarig jubileum van Annet! Het lijkt een eeuwigheid maar de tijd is voorbij gevlogen. Of zoals Lucelinde opmerkte: "Toen Annet in dienst kwam, was ik nog niet eens geboren!". En dat klopt. 

Medewerksters die zolang bij dezelfde werkgever blijven werken, zijn pareltjes. Annet heeft in 25 jaar een enorme kennis opgebouwd. In een oogopslag kan ze zien of een bepaald model bh wel of niet bij iemand zal passen. En daarbij heeft ze ook nog een engelengeduld als de klant het moeilijk vindt een keuze te maken. 

Voor onze klanten is Annet een bekend gezicht. Dat geeft vertrouwen. De drempel van een lingeriewinkel kan best hoog zijn. Maar als je eenmaal de stap hebt gezet en goed geadviseerd bent, is het fijn dat je vertrouwde gezichten telkens weer kunt treffen. En ook daarom vinden we het fijn dat Annet al heel lang bij ons werkt. 

Alle veranderingen van de laatste 25 jaar - en dat zijn er nogal wat - heeft ze meegemaakt. En bij al die veranderingen steeds weer aanpassen. Dat is best bijzonder. Er zullen geen 25 jaar meer bijkomen, zoveel is zeker. Maar de komende jaren zullen we nog steeds blij zijn met Annet!

Van harte proficiat!

Terug naar blog

Reactie plaatsen