Alles wordt duurder.... maar hier is een kans!

Alles wordt duurder.... maar hier is een kans!

Alles wordt duurder... we horen het vaak van onze klanten en we merken het zelf ook. De prijzen voor grondstoffen, productie, transport en distributie zijn aan alle kanten gestegen. En daarmee stijgen de prijzen van onze artikelen. Als retailer kunnen wij daar niet zo veel aan doen. We willen niet inleveren op kwaliteit, dus we gaan niet direct op zoek naar goedkopere producten - met alle risico's op slechtere pasvormen, meer klachten enz. Wij blijven bij onze vertrouwde leveranciers die bewezen kwalitatief goede artikelen leveren. 

Maar we snappen dat de hogere prijzen best lastig zijn. En daarom, omdat we iedereen graag de ervaring van een goed passende en fijne bh gunnen, daarom doen wij twee weken lang een actie. Lever je oude bh in en ontvang 20% korting op een nieuwe!

Daar wordt iedereen blij van: wij kunnen onze klanten laten ervaren hoe fijn een goede bh zit. Door onze vak- en productkennis kunnen wij bijna altijd wel een goed model vinden. De oude bh's leveren we in voor recycling. En onze klanten kunnen hun lingerielade even flink opschonen!

Deze actie loopt tot en met 11 november 2023. Alleen in de winkel (niet online).

Terug naar blog

Reactie plaatsen