Al weer drie jaar Hendriksen Lingerie!

Al weer drie jaar Hendriksen Lingerie!

Deze week staan we stil bij ons driejarig bestaan als Hendriksen Lingerie. Natuurlijk bestaan we al veel langer: al meer dan 40 jaar is er in Hoogeveen een lingeriewinkel die door de familie Hendriksen wordt gerund. Maar altijd in een formule. Drie jaar geleden kwamen we op eigen benen te staan, onze eigen keuze. En wat zijn we er blij mee!

We doen 100% zelf onze inkoop, maken 100% onze eigen keuzes voor de collectie, afgestemd op de vraag van de klant. We konden groeien in mooie merken die de 'perfect fit' hebben, we konden uitbreiden naar een goede collectie voor de vollere cupmaten en niet onbelangrijk: we konden artikelen waar onze klanten minder blij van werden, laten gaan. 

Maar we moesten ook zelf ons kassavoorraadsysteem gaan regelen, ons artikelbestand onderhouden, onze webshop bouwen en vullen, onze eigen marketing organiseren, onze eigen acties bedenken. Voor een groot deel onbekend terrein. Maar wat is dat ook leuk allemaal! Met vallen en opstaan krijgen we het in de vingers, het een wat sneller dan het ander. Maar we komen er wel. Zo worden we steeds actiever op social media. 

In januari 2021 konden we onze mammacare-locatie in Assen openen. Een praktijk volledig gericht op mammacare. En vanaf dag 1 weten klanten ons daar te vinden. In een fijne lichte ruimte kunnen we vrouwen die, om wat voor redenen dan ook, ongelijke borsten hebben in alle rust laten passen en adviseren. Blij mee!

De verhuizing in Hoogeveen van afgelopen voorjaar was als een kers op de taart. Of een definitieve afsluiting van de jaren in de formule. Onze nieuwe winkel heeft een frissere maar zeker ook huiselijke en gezellige uitstraling. De mooie houten vloer maakt dat je gemakkelijk binnen loopt. De paskamers zijn ruim en discreet gepositioneerd. De collectie komt beter tot z'n recht en je kunt er lekker in rondstruinen. 

Ons team heeft de afgelopen jaren wat wisselingen gehad. Maar nu is er een mooi stel met vele kwaliteiten en goede onderlinge samenwerking en afstemming. Zij maken het verschil voor de klanten, elke dag!

Zijn we dan nu klaar? Nee! Klaar ben je nooit in de winkel. De collecties wisselen steeds sneller door en dus moeten we nog strakkere keuzes maken. Helaas is ook lingerie niet ontsnapt aan prijswijzigingen en we zijn genoodzaakt die ook door te voeren. En daarnaast kampen onze leveranciers met leveringsproblemen. Dus kunnen we niet altijd zo snel leveren als we zouden willen. Gelukkig tonen onze klanten daar begrip voor.

Maar: ons advies blijft natuurlijk gratis. Dus wil je geen miskoop doen met een dure bh? Laat je dan in ieder geval adviseren door onze medewerksters. Zij weten precies hoe de beugel moet zitten zodat-ie niet prikt. Hoe een bh zonder beugel goed aansluit zonder te 'trekken'. Waarom de ene 85D bij jou beter zit dan de andere 85D. Of 'gewoon': welk model bh het beste bij je past. 

Drie jaar Hendriksen Lingerie zou niet hebben bestaan zonder klanten. Daarom krijgen alle klanten op vrijdag 28 en zaterdag 29 juli een leuke attentie bij hun aankopen. En je kunt ook nog je aankoopbedrag terugwinnen met de kassabonactie! Tot gauw!

 

 

Terug naar blog

Reactie plaatsen